Over ons

Hoe we werken


Praatplan

Praatplan

De eerste stap in het proces om tot een optimale invulling van uw wensen te komen is het praatplan. We maken schetstekeningen en ‘moodboards’, waarin we onze ideeën aan u verbeelden, om vervolgens alle details te bespreken. Op basis daarvan kan het ontwerp verder worden uitgewerkt.

Schetsontwerp

Schetsontwerp

Aan de hand van de input uit het praatplan wordt het schetsontwerp gemaakt, waarin een nadere uitwerking plaatsvindt en ook specifieke beeldbepalende onderdelen uitgelicht worden. Kleur- en materiaalgebruik wordt verder verfijnd en onderdelen worden uitgediept op functionaliteit.

Visualisatie

Visualisatie

Als het schetsontwerp aan uw verwachtingen voldoet kunnen we een 3D visualisatie van uw nieuwe inrichting maken. Hiermee krijgt u nog beter inzicht in de toekomstige situatie en kunnen de laatste puntjes op de i gezet worden, voordat de realisatie van start gaat.

Realisatie

Realisatie

Het hele proces van voorbereiding en uitvoering wordt op een nauwkeurige wijze voor u geregeld. Er worden werktekeningen gemaakt en een planning opgesteld, waarna de uitvoering op efficiënte wijze kan plaatsvinden. Als u wilt kunnen we het hele project turn-key aan u opleveren.

Maak een afspraak